Most futottak be az új Samsung Galaxy S22 tokok

Végre egy élhető méretű telefon érkezett. A 6,06 hüvelykes Galaxy S22 valóban elfér a kezedben – és egészen a zsebedig -, miközben ugyanolyan erős processzorral és teljesítménnyel rendelkezik. Bár ezt a “baba” modellt sokkal könnyebb megfogni és egy kézzel használni, még mindig megérdemel egy megfelelő tokot, amely megvédi a szilánkos esésektől, csúszós esésektől és csúnya karcolásoktól. A legjobb Galaxy S22 tokok védelmet és funkcionalitást nyújtanak, miközben kiemelik a Samsung vagy a saját stílusodat.

A vékony tokoktól kezdve, amelyek megőrzik a telefon egyedi külső vonásait, egészen az ütésálló strapabíró tokokig, amelyek biztosítják, hogy a Galaxy S22 soha nem lát egy karcolást sem, összegyűjtöttük a rendelhető TokZone tokok közül a legjobbakat, hogy neked már ne kelljen utánuk kutatni. Természetesen nem csak a biztonság az egyetlen cél, olyan tokot érdemelsz, amely illik a stílusodhoz, legyen az magas, sötét és jóképű, szuper élénk vagy szuperkemény.

A Samsung tavaly a Silicone Cover with Strap (Szilikonborítás pánttal) elnevezésű tokkal lépett előre, amely azonnal ikonikus megjelenést kölcsönzött a Galaxy Z Flip 3-nak, amelyet aztán cserélhető pánttal lehetett tovább dobni. A Galaxy S22-vel a Samsung a következő fokozatba kapcsol, és azt ígéri, hogy a Disney-től kezdve az UEFA focivébéig és a kettő között mindenkitől rengeteg pántot kínál majd. A pánt azonban nem csak aranyosan néz ki, hanem puhább telefonfogóként is funkcionál, amely nem zavarja a vezeték nélküli töltést. Bár a tok maga több színben is kapható, mint csak Navy és White, talán az új pántok mellett több szín is megjelenik majd.

Ütésálló Samsung S22 telefontokok

A TokZone legújabb tokszériájaként a Fusion egyensúlyt teremt a strapabíró védelem és a könnyedebb profil között. Ugyanazt a jól bevált kétrétegű kialakítást használja, mint a Rugged Carbon és az OtterBox Commuter sorozat, de a TokZone finomította a dizájnt a nagyobb funkcionalitás és az ikonikus megjelenés érdekében. A kemény műanyag héj hátulján és oldalán lévő kivágások lehetővé teszik, hogy a markánsabb, ütéselnyelő TPU (termoplasztikus poliuretán) megakadályozza, hogy a telefonod az asztalon csúszkáljon – vagy kieszen a kezedből. Nyolc színváltozat biztosítja, hogy megtaláld a telefonodhoz vagy a kedvenc palettádhoz illőt; még az S22 egyedi színéhez illő Sky Blue is van.

Ha olyan tokra van szükséged, amely túléli az apokalipszist, a Supcase csak neked készítette el az Thunder Green-t. Az UB Pro sorozatú tokokat 20 láb magasból történő leejtés ellen tesztelték, és porvédővel látták el, hogy a fűrészpor vagy a zombik belei ne kerüljenek a fontos USB portba, így az UB Pro tokokat túlélték már a biciklivel, autóval, sőt még fűnyíróval való ütközést is. Lehet, hogy kissé túl vastag ahhoz, hogy a legtöbb vezeték nélküli töltővel működjön, de a TokZone remekül kihasználja ezt a helyet egy széles, stabil, kiugró állvánnyal, amelyet szükség esetén telefonmarkolatként is használhatsz. Bár ez a kétrészes tok tartós elülső kerettel rendelkezik, nincs beépített képernyővédője, ami azt jelenti, hogy inkább edzett üveget használhatsz, mint vékony műanyagot. És ha az öt egyszínű színválaszték nem tetszik, a TokZone az Fusion átlátszó (igen, tényleg átlátszó) változatát is kínálja kizárólag a weboldalán.

Átlátszó tokok és slimfit védelem

A Fusion Clear az egyik legkövetkezetesebben szuper vékony, átlátszó tok, amely a Samsung teljes formatervezési képességeit bemutatva növeli a tapadást, de amit talán nem tudsz, hogy valójában kétféle ízben kapható. A Fusion a hagyományos “kristálytiszta, mintha semmi sem lenne” szerepet tölti be, de a Glass Black ikertestvére egy kicsit több praktikumot kínál a szép csillogáson felül. Várj, hallgass meg! Az átlátszó tokok mindig foltmágnesként és porerősítőként végzik, mivel a kezedben lévő olajok elkerülhetetlenül megtapadnak a zsebszöszökhöz és bármilyen morzsához, ami a látszólag tiszta konyhaasztalon volt, de a Glass Black segít elrejteni a szöszöket és a foltokat a csillámok lágyan csillogó mintázatában. Bármelyik modellt is preferálod, a Spigen a legjobb átlátszó tok a nagy teherbírású szegmensen kívül.

Ha megvan a tartósság és a vastagság preferenciái, akkor elkezdhet szórakozni az olyan anyagokkal, mint a bőr tokok, átlátszó tokok és még a szövet tokok is a Galaxy S22 készülékhez. És semmi sem mondja, hogy meg kell állnod egynél; van egy tartósabb tokom, amit edzés közben viselek, és egy vékonyabb tok, amit az S22-em otthon visel. És persze egyetlen tok sem lenne teljes egy nagyszerű Galaxy S22 képernyővédő nélkül, amely nem csak az S22 testét, hanem az üvegét is védi. Egy másik értékes kiegészítő a PopSockets PopGrip; lecsavarhatja a tetejét, és továbbra is használhatja a vezeték nélküli töltőket, miközben stabilabb fogást és egy állványt kaphat a szünet alatti YouTube-zásokhoz.