Samsung Galaxy S21FE már a láthatáron

A Samsung Galaxy S21 rajongói kiadásáról már hónapok óta pletykálnak. Bár volt olyan pletyka, hogy a készüléket törölni fogják, az újabb spekulációk szerint 2022 januárjában, a CES-en fog megjelenni, és a legújabb szivárgás minden bizonnyal ezt támasztja alá.

A sorozatos kiszivárogtató Evan Blass – más néven @Evleaks – tweetelt egy linket a Samsung Galaxy S21 FE támogatás felhasználói kézikönyvéhez a vállalat weboldalán. A kézikönyvet azóta eltávolították, bár a létezése minden bizonnyal nagyon konkrét bizonyítékot szolgáltat arra, hogy az S21 FE valamikor megjelenik.

Blass egy rendert is kínált a Galaxy S21 FE-ről, amely a Galaxy S21-hez hasonló dizájnt kínál, de a kameraház színe megegyezik a készüléktest többi részével. Ehhez képest a Galaxy S21 kerete más színű a házhoz képest.

A korábbi hírek szerint a Galaxy S21 FE műanyag kerettel rendelkezik majd, IP68-as víz- és porállósággal, valamint 6,4 hüvelykes Full HD+ kijelzővel. Várhatóan 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával fog rendelkezni, és úgy gondolják, hogy a Qualcomm Snapdragon 888 chipkészletével, vagy az Exynos 2100-zal fog futni, régiótól függően.

Háromszoros hátlapi kamera várható, és állítólag 4500mAh-s akkumulátorral érkezik. Az összes pletykát külön írásunkban olvashatod. Van egy olyan funkciónk is, amely összehasonlítja a pletykált specifikációkat a Galaxy S21-gyel.

A Galaxy S21 FE az S21 olcsóbb, alacsonyabb árkategóriájú alternatívája lenne, hasonlóan a Samsung Galaxy S20 Fan Editionhöz, amely a Samsung Galaxy S20-hoz képest a Samsung Galaxy S20 Fan Edition. Azonban a költségcsökkentés és a specifikációk csökkenése valószínűleg minimális lesz, az S21 Fan Edition valószínűleg még mindig meglehetősen csúcskategóriás lesz – és ennek megfelelően az ára is.

A telefon körüli hírek és pletykák továbbra is gyorsan érkeznek – az alábbiakban a legjobbakat ismertetjük, és összeállítottunk egy listát azokról a dolgokról, amelyeket a Samsung Galaxy S21 Fan Editiontől szeretnénk, valamint a megjelenési dátumra és az árra vonatkozó legjobban megalapozott tippjeinket.

Egyes források azt állítják, hogy egy SM-G990B modellszámú telefon van fejlesztés alatt, és úgy gondoljuk, hogy ez lehet a Samsung Galaxy S21 FE. Legalábbis a modellszám alapján úgy tűnik, hogy a Galaxy S21 termékcsaládba sorolható.

Önmagában ez nem mond sokat, de ezt a modellszámot most egy benchmarkban is kiszúrták, ahol Snapdragon 888 lapkakészlet, 6 GB RAM és Android 11 is szerepel.

A telefont egy kínai hitelesítési adatbázisban is láttuk szerepelni, ahol Snapdragon 888, 8GB RAM, 128GB vagy 256GB tárhely és microSD kártyahely is szerepel. Ezeket a specifikációkat azóta egy későbbi szivárgás is alátámasztotta.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)