Egy különleges telefon: RedMagic 6S Pro

A Nubia következő játéktelefonja megjelent a kínai CCC tanúsító weboldalon a hivatalos bemutatás felé vezető úton, ami arra utal, hogy a közeljövőben bejelentésre kerül.

A telefon várhatóan a Red Magic 6S nevet viseli majd, és egy “Pro” változatban érkezik, amely 120 W-os gyorstöltéssel rendelkezik, míg a széria szinte biztosan a legújabb csúcskategóriás Snapdragon processzorral fog működni. Ez a processzor konkrétan a Snapdragon 888 Plus.

A Red Magic következő generációs telefonjáról szóló híreket először a Digital Chat Station osztotta meg a Weibo-n, amely gyakori információforrás, amikor a kínai tanúsító oldalakon megjelenik.

A processzoron kívül nem tudjuk, hogy a frissített modellek milyen egyéb újdonságokkal rendelkeznek majd. De tekintve, hogy várhatóan az előző Red Magic 6 és Red Magic 6 Pro “S” specifikációjú dudorok lesznek, valószínűleg nem lesz nagy különbség.

A Red Magic 6-ot az év elején áttekintettük, és úgy találtuk, hogy a specifikációkat és a teljesítményt tekintve nagyszerű ár-érték arányt kínál.

Az egyetlen igazán erős probléma vele kapcsolatban – akkor úgy éreztük – a szoftver volt, amelynek köszönhetően a sorozat eltávolodik a korábbi Red Magic generációkban kínált stock-szerű felépítéstől.

Mégis, ha a 6S és a 6S Pro követi ezt, biztosak lehetünk benne, hogy az árkategóriájukban elérhető legerősebb telefonok közé tartoznak, amelyek tökéletesek …

Read More